South Korea

View listings

south-korea.realigro.se är den första världstäckande sökmotorn för fastigheter där du kan slå upp annonser för bostäder till salu i South Korea

Fastigheter till salu i Sydkorea

Sydkorea är en nation i Östasien som ockuperar den södra halvan av den koreanska halvön och delar med Nordkorea en av de mest militariserade gränserna i världen. Det är lika känt för sitt gröna och kuperade landskap, beströdd med körsbärsträd och århundraden gamla buddhistiska tempel. Huvudstaden är Seoul, en av de mest befolkade städerna i världen. Det gränsar i norr med Nordkorea, i väster med Gula havet (och sedan Kina), i söder med Koreasundet och i öster med Japans hav.

Det genomsnittliga försäljningspriset för fastigheter till salu i Sydkorea ökade med 0,57% trots regeringens ansträngningar att kontrollera fastighetsmarknaden. Enligt rapportdata ökade det genomsnittliga försäljningspriset för fastigheter till salu i Sydkorea mer den här veckan än den tillväxt på 0,34% som registrerades en vecka tidigare.

Det senaste hoppet var det högsta från 0,57% av den veckovisa tillväxten under den första veckan i februari.

Ökningen kom trots att regeringen måndag utsåg fyra avdelningar i Seoul: Jongno, Jung, Dongdaemun och Dongjak, som spekulativa områden som omfattas av finansiella och andra regler, vilket leder till 15 antalet områden som är föremål för restriktioner i huvudstadens 25 stadsdelar.

Lägenhetspriserna i staden på nästan 10 miljoner människor har ökat de senaste veckorna efter borgmästaren i Seoul Park Won, som snart meddelade en plan för utvecklingen av Yongsan och finansdistriktet Yeouido. Marknaden måste ta en vänteposition på den genomsnittliga prisutvecklingen, vilket kan påverkas av regeringens finanspolitik. Från januari till augusti ökade genomsnittspriset med 12,42% och steg över 11,44% på årsbasis.

  •  
    Flytta till Sydkorea Utflytt och bo i Sydkorea.

      Stat som tillhör Östasien, Sydkorea kan vara ett genomförbart alternativ för att kunna återställa sitt liv, kanske med en bra investering. Trots att landets historia har varit ganska orolig presenterar den sig nu som en ny nation som kan erbjuda möjligheter som passar allas behov. Är dus s...

Karta, prisutveckling och statistik
Non è stato trovato nessun annuncio che risponde ai parametri di ricerca specificati!
Karta, prisutveckling och statistik
2005-2022 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Inställningar

    För en bättre användning av Realigro hemsida, ange inställningar för språk, valuta, kvadratmeter eller kvm ft

    Ställ nu Visa inte igen
BB